Scoutinggroep Leif Erikson

~ Omdat het niet altijd zaterdag is ~

Tentverhuur

Welkom,

op de website gedeelte van de tentverhuur van scoutinggroep Leif Erikson. Wij zijn een waterscouting/ zeeverkennersgroep wat betekent dat activiteiten zoveel mogelijk uitgevoerd worden vanuit de watersportgedachte. Naast onze vloot van stalen boten beschikken wij over andere soorten materiaal, waaronder onze tenten welke wij gebruiken op onze kampen. Aangezien wij niet elk weekend op kamp zijn hebben wij besloten om onze tenten te verhuren om zo wat bij te verdienen voor de groep.

Wij verhuren:

en in overleg ook ander materiaal. Prijzen en foto’s vindt op de overige tentverhuur pagina's

Op het contactformulier kunt u uw gegevens en huuraanvraag invoeren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de beschikbaarheid van de tenten en verschaffen u verdere informatie over de verhuur.

Indien u een tent bij ons huurt is het mogelijk om deze door ons te laten opzetten en/of afbreken en eventueel te brengen en ophalen. Helaas kunnen wij dit niet voor iedereen garanderen aangezien onze groep en ook de tentverhuur wordt gerund door vrijwilligers, meestal studerend, die niet altijd de tijd hebben om te helpen.

Als u het materiaal zelf komt ophalen raden wij u aan om dit met een grote stationwagen, busje, aanhangwagen of ander groot vervoer te doen. Vaak wordt onderschat hoeveel ruimte een pakket in beslag neemt.

Meer informatie

Contact informatie

Clubhuis:
Rouwkooplaan 21
2251AP Voorschoten
071-561 5155

Tentverhuur:
Timon Bakker
06-42 49 68 54

E-mail:
tentverhuur (at) leiferikson.nl