Scoutinggroep Leif Erikson

~ Omdat het niet altijd zaterdag is ~

Clubhuis verhuur

Het is mogelijk om het clubhuis te huren in zijn geheel of een gedeelte hiervan. Clubhuis Leiferikson bevindt zich in Voorschoten, op steenworp afstand van het centrum, 15 minuten fietsen naar recreatiegebied de Vlietlanden en brengt een mooie uitvalbasis voor andere acitiviteiten in de buurt.

Faciliteiten gebouw:

Huren met overnachting
Lokaal huren
Het is mogelijk om een gedeelte van ons clubhuis te huren. Gekozen kan worden voor 1 van de grote lokalen. Hierbij is de gehuurde ruimte exclusief voor jullie. De andere ruimtes kunnen anderen personen ook gebruik van maken (keuken, buitenterrein, toilletten en douches).

Clubhuis huren
Het is mogelijk om ons clubhuis in zijn geheel te huren en jullie beschikking hebben tot twee grote lokalen, een klein lokaal, keuken, toilet- en douche gelegenheden, buitenterrein en terras.

Kosten huren overnachting clubhuis

Het gebruik van gas, water en elektriciteit is bij de prijs inbegrepen

Belangrijke informatie:

Huren overdag
U kunt bij ons wekelijks op een vaste ochtend, middag of avond een lokaal huren. De huurprijs is € 45,- per dagdeel bij een minimum periode van zes maanden. Voor meerdere dagdelen per week en/of langere perioden zijn aangepaste (lagere) tarieven beschikbaar.

Contact informatie

Verhuur coordinator:
Marloes Bos

Contactformulier